Hoe tof is het om samen met Mike Barrell https://evolve9.com/team-member/mike-barrell/ TOF tennis verder te ontwikkelen!!
Om kinderen meer te betrekken bij hun eigen ontwikkeling omschrijven we samen heel specifiek de drie niveaus in de verschillende TOF Tennis fases in tenniskids blauw, rood, oranje, groen en uiteindelijk ook jeugd in geel. Uiteraard is dit straks beschikbaar voor alle kinderen en trainers die met TOF Tennis werken!
Twan Peters gaat op TV de Schyutgraaf in Arnhem samen met zijn collega’s van House Of Tennis aan de slag met TOF Tennis. Wij wensen de leraren en kids veel tennisplezier! Succes!
Wij hebben TOF Tennis de afgelopen periode onder de aandacht gebracht bij diverse verenigingen. Deze week mochten wij bij T.V. Numansdorp het Gold pakket afleveren en bij
L.T.C. Rhoon het Diamond pakket.
Wij wensen de trainers en kinderen veel tennisplezier met TOF.
We zijn heel trots dat Tennisvereniging Barendrecht aan de slag gaat met TOF Tennis. Nog even wachten voordat we de baan op mogen, maar vandaag alvast het meest complete pakket afgeleverd bij Bart van der Ploeg#sportsteamtennis
Een vrijdag in maart ‘op gepaste afstand’ een TOF Tennis bord geleverd. Heel TOF dat ook tennisvereniging C.C. in Dordrecht ermee aan de slag gaat zodra we de baan weer op mogen. #Maximustennis
Vorige week is Ruben, trainer van TV Numansdorp begonnen met het TOF tennis systeem voor de jeugd.
Ook Tennisvereniging Hiaten sluit zich aan bij TOF Tennis, hoe leuk is dat! Als er weer gespeeld mag worden gaan ze ermee aan de slag. Wij wensen jullie en de tenniskids alvast heel veel tennisplezier!
Tennisschool Davy Visser gaat, wanneer we weer mogen tennissen, aan de slag met TOF Tennis op TV Moordrecht. Vandaag de materialen geleverd. Alvast succes en hopelijk wordt er snel weer gespeeld op een fantastisch mooi gerenoveerd tennispark met spiksplinternieuwe banen!
Alle jeugd mag weer de baan op en bij TV Oud-Beijerland (TVO) maken ze meteen een toffe start! Wij wensen Lennart Gouka en zijn team veel plezier en succes met TOF Tennis!
Ger Rolink (trainer) en Octavie van Haaften (voorzitter jc) van ‘De Waalrackets’ in Vuren namen vandaag met veel enthousiasme de producten van TOF Tennis in ontvangst.
Wij wensen jullie met jullie team veel plezier en succes!

© TOF Tennis 2018-2020. Alle auteursrechten voorbehouden. ® TOF Tennis™