Tennis

Official KNLTB Tenniskids partner

TOF Tennis

Official KNLTB Tenniskids partner

Wat tof dat je een kijkje neemt op onze website!

 

Wij zijn drie verenigingsleraren die vanaf 2016 hebben gewerkt aan een vernieuwde versie van het Tenniskids programma wat past bij de huidige generatie kinderen. Met als doel om meer kinderen meer te laten tennissen en langer te behouden voor de sport.

Video afspelen

Drie producten die een belangrijk onderdeel vormen van het programma:

De spelerskaarten met keycords en handboeken zijn gratis te bestellen op de website van de KNLTB. Voor bestellen en meer informatie over Tenniskids TOF kijk op: www.centrecourt.nl/tenniskids-tof

 

KNLTB Tenniskids TOF vormt de basis voor iedere vereniging die met Tenniskids werkt.

Tof Score

Je kunt een tenniswedstrijd winnen of verliezen waarbij blijdschap en teleurstelling dicht bij elkaar liggen. Bij TOFscore telt elke punt ongeacht winst of verlies. Hoe vaak je speelt is belangrijker dan hoe vaak je wint. ‘Wat is jouw TOF score status?’ Op naar XP 500 of zelfs XP 1000. Kinderen worden hierdoor gemotiveerd om deel te nemen aan alle events waar TOF score aan gekoppeld is. Hoe tof is dat?!

TOF awards

Een beloningssysteem met polsbandjes waarbij kinderen beoordeeld worden op inzet en gedrag en er niet alleen gekeken wordt naar het tennisniveau en de uitslag van de wedstrijd.

TOF magneetbord

Magneetbord voor op de vereniging voor verschillende toepassingen waaronder georganiseerde oefensessies. Een heel belangrijk onderdeel van het totale aanbod op jouw vereniging; het georganiseerd vrij spelen.

TOF Tennis next level

Staat jouw basis en wil je met jouw tennisorganisatie of vereniging naar een next level? Kijk dan verder met welke producten we jou kunnen ondersteunen en onderscheid je hiermee ten opzichte van andere verenigingen. Maak jouw jeugdprogramma nog leuker, leerzamer en zichtbaarder voor iedereen.

Translate »